Σχετικά με τις συνεχείς μη απαρτίες του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, θέλουμε να δηλώσουμε την άποψή μας και το λόγο της απουσίας μας. Εξ αρχής διαφωνήσαμε με το πινάκιο της συνεδρίας και κυρίως για το θέμα που αφορούσε στα Λουτρά. Αναμφίβολα ευθύνη και προνομία του Προέδρου είναι ο καταρτισμός των θεμάτων, αλλά όταν ο Δήμος είναι χωρίς Δήμαρχο και σε δύο μήνες έρχεται νέα Διοίκηση, δεν κατανοούμε τη βιασύνη κάποιων να λυθούν θέματα βασικής σημασίας για τον τόπο με βεβιασμένες και περίεργες αποφάσεις.

Αν η σημερινή διοίκηση νοιαζόταν για τα Λουτρά, μπορούσε να λύσει τα θέματα εδώ και 4 χρόνια, χωρίς να κοροϊδεύει και να αιχμαλωτίζει ακόμα και τις διοικήσεις που διόριζε η ίδια. Επίσης αν ήθελε να προχωρήσει σε κάποιες αποφάσεις είχε όλη την άνεση με την πλειοψηφία που διαθέτει να συνεδριάσει και να αποφασίσει και χωρίς εμάς. Εμείς με τη μη συμμετοχή μας, αρνηθήκαμε  να συγκαλύψουμε υποθέσεις και να νομιμοποιήσουμε αποφάσεις.

Η απόφαση για το μέλλον των Λουτρών πρέπει να παρθεί από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που τώρα ψήφισαν οι δημότες μας και φυσικά αν μας ακούσουν και με ανοικτές διαδικασίες με τους κατοίκους, μετά από συμβουλές νομικών και ανάλογων μελετών, πάντα νόμιμων για το καλό της επιχείρησης και του τόπου μας.